ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Forum

Humor: de traditionele domme blondjes moppen - Deel 1

Spiritualia Forum Index > Praatcafé > Humor: de traditionele domme blondjes moppen - Deel 1
Pagina 1 van 11
Auteur Bericht
Tsenne Kikke
Tsenne Kikke

Lid sinds: april 2005
Berichten: 67
Zijn/haar profiel
zondag 26 augustus 2007 16:10 :: Onderwerp: Humor: de traditionele -domme blondjes moppen- - Deel 1
- Een dom blondje gaat naar de dokter en klaagt dat ze overal pijn heeft. Als ze haar arm aanraakt met haar vinger, doet het pijn. Als ze haar been aanraakt, doet het pijn. Als ze haar buik aanraakt doet het pijn. Ze vroeg aan de dokter wat het probleem was, waarop hij antwoordde: "U heeft een gebroken vinger".

- Waarom gaat een dom blondje op haar tuinslang staan? Om plat water te hebben.

- Komt een miljonair bij de dokter en laat zich onderzoeken. De dokter zegt dat de man een hersentransplantatie moet ondergaan omdat hij anders binnen de 3 weken zal overlijden.

De miljonair zegt dat geld geen rol speelt als hij maar goede hersens krijgt. De dokter kan de man zelfs laten kiezen uit 3 soorten. De miljonair vraagt naar welke 3 soorten dan wel.

"'Nou, je kunt hersenen krijgen van een priester, die van een agent of die van een blondje. Die van de priester kosten 50.000 euro, die van de politieagent 75.000, en die van het blondje 90.000 euro.

De miljonair vraagt waarom die van het blondje zo duur zijn, waarop de dokter antwoordde: 'Die zijn nog nooit gebruikt."

- Een dom blondje komt voor het eerst op haar werk en zoals verwacht, doet ze alles fout, waarop haar baas zegt: "Jij bent toch zo dom! Het lijkt wel alsof je hersens in je slipje zitten!"

De volgende dag verschijnt het dom blondje niet op haar werk. De baas belt haar op en vraagt waar ze blijft. Het domme blondje antwoordt: 'Het spijt me. Ik kan vandaag niet komen. Ziet u: ik heb namelijk een hersenbloeding.'

- Waarom loopt een dom blondje het apothekerkastje op de tippen van haar tenen voorbij? Om vooral de slaappillen niet wakker te maken.

- Hoe kan je zien dat je een e-mail hebt ontvangen van een blondje? Er zit een postzegel op!

- 30 domme blondjes zitten in een vliegtuig. Opeens valt de vloer naar beneden. Alle dertig hangen aan de stalen buizen op een hoogte van 3 kilometer. Zegt de piloot: 'We zijn te zwaar. 1 van ons zal zich moeten laten vallen.'

Eén dom blondje zei dat zij zich wel zal laten vallen, en ze stortte naar beneden. Dat vonden de anderen zó moedig dat ze met zijn allen in hun handen begonnen te klappen.

- Waarom mogen domme blondjes niet meer op het vliegveld van Zaventem komen? Ze brengen het vliegverkeer in gevaar door stukjes brood naar die mooie blauwe vogels te gooien.

- Zit ik laatst in een friettent, en daar zie ik een dom blondje zitten. Ik zei tegen haar: 'Er zit mayonaise op je wang.' Ze wrijft over haar linker wang, waarop ik zei: 'Neen, op de andere kant.' Wrijft ze toch aan de binnenkant van haar wang ...

- Twee blondjes staan op een brug te ruziën. 'Dit is de Rijn,' zegt de een. 'Nee hoor,' zegt de ander, 'dit is de Schelde.' Ik ga even kijken zegt blondje A en springt over de reling. Even later komt ze bloedend en al hinkend weer de brug opgelopen. 'En?', vraagt de andere blondine, "welke rivier is het nu?" 'De E19,' zegt de ander.

- Er zitten twee domme blondjes op een bankje in het stadspark. Zegt de een tegen de ander, 'Eeh... dat is de zon!' Zegt de ander, 'Nee, dat is de maan.' Zo dat gaat het nog een tijdje door. 'Weet je wat: we vragen het aan de eerstvolgende voorbijganger.'

Toevallig komt er een derde blondje langs. Dus vragen ze aan haar: Is dat nu de maan of de zon?'

'Weet ik niet, want ik woon hier pas.'

- Waarom eet een dom blondje in het weekend geen mosselen? Omdat het weekdieren zijn.

- Er loopt een dom blondje langs de rivier haar hondje uit te laten. Op een gegeven moment ziet ze aan de andere kant een vriendin lopen, en roept haar al wuivend. De vriendin heeft wel even tijd voor een praatje en vraagt aan het domme blondje: "Hoe kom ik aan de overkant?" Waarop het andere domme blondje antwoordde: "De overkant??? Daar ben je toch al?".

- Hoe heet zaagsel in het haar van een dom blondje? Extern geheugen.

- Waarom hebben sommige domme blondjes allemaal kleine gaatjes in hun gezicht? Van het eten met een vork.

Pagina 1 van 11
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht