ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Massage-Complementairvakbeurs 2019

Details


Massage-Complementairvakbeurs 'samen Natuurlijk beter'

Vrijdag 15 en zaterdag 16 maart

Hier moet je zijn om jouw beroepsuitoefening in de complementaire zorg te professionaliseren, uit te breiden of te starten. Ontdek als zorgprofessional wat het nut van expertise en integratie van aanvullende producten, praktijkprofessie en behandelingen in je dagelijkse werkzaamheden zijn.

Met de beurs richten we ons op verkoop van massage- en complementair attributen, producten, opleidingen, behandelingen en technieken.

De meest uitgebreide plek waar alle informatie die massage en complementair combineert in één keer te vinden is. Voor als u het nog niet wist, de Massagedagen en de Lotus bestaan niet meer. Dus alle gezondheidsbewuste en in gezondheid geïnteresseerde mensen, die nieuwe wegen willen inslaan m.b.t. preventie, regeneratie en prestatieverbetering, kom naar de enige vakbeurs in maart. Stands, lezingen en workshops met/over opleidingen, jouw praktijk centraal, behandelingen, producten, gezonde levensstijlen, voeding, therapieën, natuurlijke medicatie, cosmetica en artikelen, vind je op deze beurs.

Geopend op: vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 van 10.00-17.00 uur 

Locatie: EXPO Hoevelaken, Koninginneweg 1. Gratis parkeren en naast het station gelegen. 

Kaartverkoop en informatie: medio januari op  www.sooner.nl / kortingscode PERS

Maximaal aantal deelnemers: onbeperkt

Organisatie


Sooner

Wanneer en waar gaat dit door?


WanneerLocatie
vrijdag 15 maart 2019, 10u00 tot 17u00 EXPO Hoevelaken, Koninginneweg 1 Hoevelaken

Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2019 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht