ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Radionica

Radionica bestaat al meer dan 100 jaar en proefondervindelijk rond het jaar 1916 ontdekt door de Amerikaanse  arts Albert Abrams (1863? - 1924) en verder ontwikkeld door, onder andere, George de La Warr, Ruth Drown, Bruce Copen en David Tansley. Het is een methode, die vooral werkt met de subtiele energieën, die morfogenetische of vormbepalende velden worden genoemd. Onder subtiele energieën wordt verstaan: energieën die niet direct fysiek gemeten worden doordat de signalen ervan van een zeer lage amplitude zijn.

Het basisprincipe van Radionica is, dat iedereen omhuld is met een energetisch veld en dat de therapeut in dit veld de verstoringen kan detecteren en corrigeren.

De naam Radionica is opgebouwd uit de woorden 'radiations' en 'electronics'. Men geloofde indertijd in een functionele methode gelijk aan de radiotechniek. Historisch gezien gebruikten de Radionica-gebruikers wichelroeden en pendels om de juiste behandelingen en oplossingen te vinden. Vandaag de dag zijn er computerbestuurde instrumenten beschikbaar die zowel op informatief als energetisch niveau werkzaam zijn en die gebruik maken van de laatste ontwikkelingen van de kwantummechanica en global scaling.

Radionica is een diagnose- en behandelingsmethode, die meestal van op afstand gebeurt omdat de behandelaars ervan menen dat men, dankzij Radionica, ook over een grote afstand behandeld kan worden.

Door middel van een speciaal ontwikkeld instrument is het dus naar het schijnt zelfs mogelijk om informatie en energiepatronen te verzenden naar personen, dieren, gewassen of organisaties op gelijk welke locatie, doch enkel en alleen op voorwaarde dat men een foto of enig ander element van het doelobject - een haarlok, of een bloedmonster, bijvoorbeeld - ter beschikking heeft.

Daarnaast kan de uit de analyse verkregen informatie worden overgebracht op een energetische drager, zoals water en zaden van gewassen. Hiermee zou men dan een op maat gesneden receptuur verkrijgen die het energieveld weer in balans brengt en vrijmaakt van negatieve invloeden, omdat elke cel of organisatie een eigen unieke code bezit, alsmede andere individuele informatie.

Dit geheel zorgt er dan naar het schijnt voor dat het begrijpelijk wordt hoe een verzonden behandeling naar het juiste doelobject wordt verzonden. Radionica kan - volgens de beoefenaars ervan - om deze reden gebruikt worden in de landbouw; dit, om de opbrengst te verhogen, ongedierte onder controle te houden, en de gezondheid van de veestapel te optimaliseren, enzovoorts.
 

Organisaties gespecialiseerd in radionica


  • Vind nog meer organisaties gespecialiseerd in radionica op Zoek&Vind.
  • Jouw organisatie er nog niet tussen? Voeg ze toe op Zoek&Vind!
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht