ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Nieuwetijds- en Indigokinderen

Mogelijk ook bekend als rainbowchildren of regenboogkinderen.

Nieuwetijdskinderen zijn, naar het schijnt, 'Afgezanten uit de Hemel' en afkomstig van de vijfde, of van nog hogere dimensies, zoals Sirius, bijvoorbeeld, die voor de 9de en de 10de dimensie staat. Deze speciale kinderen kunnen engelen en andere etherische wezens zien en ermee communiceren. Nieuwetijdskinderen worden in verschillende categorieën onderverdeeld. De meest bekende hiervan zijn de indigokinderen.

De term ‘indigokind’ komt van de Amerikaanse parapsychologe Nancy Ann Tappe, die aan het verschijnsel ‘synesthesie’ leed, en die daardoor de persoonlijkheden van mensen rangschikte volgens de kleurschakering van hun energie. Maar de term indigokinderen werd later wereldwijd bekend door het boek ‘The Indigo Children: The New Kids Have Arrived’, geschreven door Lee Carroll & Jan Tober.

De komst van de indigokinderen werd reeds door Edgar Cayce voorspeld. Wanneer ze nog klein zijn, zijn indigo's makkelijk te herkennen door hun ongewone grote, heldere ogen. Het zijn bijzonder intelligente en vroegrijpe kinderen met een verbazingwekkend geheugen en een sterke wens om instinctief te leven. Deze kinderen zijn gevoelige, getalenteerde zielen met een ontwikkeld bewustzijn, die hier gekomen zijn om de vibraties van onze levens te helpen veranderen en om één land, één wereld en één ras te creëren. Ze zijn onze brug naar de toekomst.

Andere kenmerken zijn, onder andere:

* Ze worden geboren met een koninklijk gevoel en ze gedragen er zich ook naar.
* Ze vinden dat ze 'het verdienen hier te zijn', en zijn verrast wanneer anderen er niet zo over denken.
* Eigenwaarde is niet zo belangrijk. Ze vertellen vaak aan de ouders 'wie ze zijn'.
* Ze hebben moeite met absoluut gezag.
* Ze willen bepaalde dingen gewoonweg niet doen; bv. het wachten in een rij is moeilijk.
* Ze worden gefrustreerd door systemen die ritueel zijn en die geen creatief denken vereisen.
* Ze zien vaak hoe dingen beter kunnen worden gedaan, zowel thuis als op school, waardoor ze 'systeembestrijders' lijken.
* Ze lijken asociaal, tenzij ze bij iemand van hun eigen soort zijn. Als er geen anderen zoals henzelf in de buurt zijn, worden ze introvert en voelen zich alsof niemand anders hen begrijpt. De school is sociaal gezien een uitzonderlijk moeilijke omgeving.
* Ze reageren niet op 'schuld'-discipline ("Wacht tot je vader thuiskomt en hoort wat je hebt uitgespookt").
* Ze zijn niet te verlegen om jou te vertellen wat ze nodig hebben.

Naast indigokinderen, zijn er ook regenboogkinderen, kristalkinderen, sterrenkinderen, Pleiadenkinderen, diamantkinderen, Christuskinderen, en zo meer. Er bestaan reeds iets meer dan 80 verschillende benamingen, en men streeft ernaar om het cijfer 108 te bereiken, omdat het een heilig getal is.

In wezen zijn het allemaal Nieuwetijdskinderen, die helaas een verkeerde diagnose hebben gekregen - of nog krijgen, zoals: ADHD, PDD-NOS, autisme of aanverwanten, waardoor ze zichzelf niet goed kunnen ontwikkelen doordat ze verkeerd behandeld werden, of onder de medicijnen zitten waardoor hun intuïtieve zintuigen uitgeschakeld worden.

De uitgangspunten van coaches en therapeuten, die zich met Nieuwetijdskinderen bezighouden, zijn onder andere:
 
• Ieder kind heeft spiritueel bewustzijn.
• Het spiritueel bewustzijn wordt zichtbaar in de manier van zijn en het gedrag van kinderen.
• De lichamelijke, sociaal-emotionele, psychische en intuïtieve werkelijkheid vormen één samenhangend geheel.
• Ieder kind heeft kwaliteiten en een eigen vorm van intelligentie en verwacht hierop aangesproken te worden.
• Leer- en gedragsproblemen kunnen het gevolg zijn van het uitblijven van herkenning en erkenning op een diepere laag.
• De coach/therapeut stelt zich neutraal op in esoterische, filosofische of levensbeschouwelijke zin. Hiermee geeft hij/zij ouders en kinderen alle ruimte om zijn of haar eigen intuïtieve werkelijkheid naar buiten te brengen.

Organisaties gespecialiseerd in nieuwetijds- en indigokinderen


  • Vind nog meer organisaties gespecialiseerd in nieuwetijds- en indigokinderen op Zoek&Vind.
  • Jouw organisatie er nog niet tussen? Voeg ze toe op Zoek&Vind!
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht