ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

MIR methode

Mogelijk ook bekend als mentale en intuïtieve reset.

'MIR' staat voor 'Mentale en Intuïtieve Reset'. De MIR-Methode is een Zelfhelingsmethode, waarbij men de intelligentie van het eigen lichaam aanspreekt, bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten en die daar graag zelf iets aan willen doen. Naar het schijnt kost het uitvoeren van deze methode je niet meer dan 2 minuten per dag. Het enige dat je nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken, tweemaal per dag, vol te houden. Slechts na 4 maanden kan er een evaluatie plaatsgrijpen.

De MIR-methode is een mengelmoes van therapieën, ontstaan uit de volgende alternatieve methodes: NAET, NLP, EMDR, Theta DNA healing, Body Talk, EFT, Emotioneel Evenwicht van Roy Martina en het maakt gebruik van de Chinese Meridianenleer.

De methode zou uit negen stappen bestaan. Het gelijkt zo'n beetje op EFT waarbij men prevelen of affirmaties uitspreekt met uitzondering dat men de bovenkant van één van de handen aait.

Voorbeeld: aai jezelf bij elke stap - er zijn er dus negen - 3x over de rug van je linkerhand, van de nagels naar de pols. Zeg daarbij elke regel hardop: "Optimaliseer mijn zuurgraad" - "Detox alle toxische belasting" - "Moeder ontkoppelen & Vader ontkoppelen" - "Alle meridianen zuiveren" - "Alle tekorten aanvullen" - "Het hele hormoonstelsel in evenwicht brengen" - "Basisbehoeften aanvullen" - "Alle chakra's en de aura optimaliseren - Missie verduidelijken".

Men zal, naar het schijnt, dezelfde resultaten boeken wanneer men de binnenkant van de hand aait. Zelfs de richting van het aaien is niet van belang. Men beweert dat het altijd werkt. Een meisje van zes jaar aaide zichzelf altijd over de wang. Ook dat werkte, naar het schijnt. Aai altijd met huid op huid, dus niet over je kleren heen, wordt er wel bij vermeld.

Indien je van de persoon de toelating hebt verkregen, kun je hem/haar van op een afstand behandelen. Je behandelt de ander door eerst de naam te noemen, daarna de opdracht en tegelijkertijd over je eigen hand te aaien.

Indien je medicijnen slikt, kan het naar het schijnt de nevenwerkingen verzachten.

De methode kan ook op dieren worden toegepast. Aai je huisdier over de rug, terwijl je de zinnen hardop zegt. Als het dier wegloopt, is dat vaak een teken dat het niet wil. Als je je dier wilt behandelen, maar je kunt het niet aanraken, dan aai je je eigen hand ter vervanging voor je dier. Noem dan eerst de naam van het dier en daarna de zin, bijvoorbeeld: "Diertje, optimaliseer je zuurgraad. Diertje, optimaliseer je zuurgraad. Diertje, optimaliseer je zuurgraad."

Hieronder stonden twee YouTube-filmpjes van Mireille Mettes; fimpjes, die regelmatig werden verwijderd. In elk geval beweert Mireille dat zij de Mir-methode in 2009 heeft ontwikkeld, dankzij de reeds bestaande methodes.

Organisaties gespecialiseerd in mir methode


  • Vind nog meer organisaties gespecialiseerd in mir methode op Zoek&Vind.
  • Jouw organisatie er nog niet tussen? Voeg ze toe op Zoek&Vind!
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht