ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Beursinrichter

Elke beurs, is de ideale plaats om contacten te leggen zonder je al direct verplicht te voelen. Het is altijd een losse en aangename manier om met vele, soms onbekende, onderwerpen en producten in contact te komen en er wat meer over te vernemen.

- Op spirituele beurzen vindt men, bijvoorbeeld, edelstenen, new age-muziek, etherische olieën, wicca, en nog veel veel meer. Ook kan men er door kaartleggers de toekomst laten voorspellen, dankzij gebruikmaking van tarotkaarten en men ontmoet er ook in levende lijve talrijke paragnosten, astrologen, helderzienden, en zo meer. Er zijn natuurlijk ook boeken- en winkelstanden over spirituele aangelegenheden, infostands van verenigingen, of organisaties en zelfs de horeca ontbreekt er niet. Lezingen, optredens of demonstraties op beurzen zijn meestal in de inkomprijs inbegrepen, wat natuurlijk meegenomen is.

- Beurzen waar mineralen, gesteenten, halfedelstenen, edelstenen, en zo meer worden tentoongesteld, zijn de meest uitverkoren plaatsen om jouw aankopen te doen. Men kan er niet enkel en alleen rustig rondlopen en prijzen vergelijken, maar vooral aan de standhouders - vrijblijvend - de nodige inlichtingen inwinnen opdat je er meer van afweet.

- Op beurzen, die zich in complementaire geneeskunde specialiseren, kan men rustig kennismaken met de uitbaters van verkoop- & infostanden met betrekking tot velerlei therapieën, waaronder lichaamsgerichte therapieën, psychisch gerichte therapieën, Oosterse geneeswijzen, en andere alternatieve geneeswijzen.

- Op ecologische beurzen kan men eveneens rustig kennismaken met de uitbaters van info- & verkoopstanden met betrekking tot bouwen, wonen en gezond leven, met afwisselende eco-standen, een aanbod van groene producten, workshops, kinderanimatie, muziek, bio-catering, enzovoorts. Sommige bio-ecologische beurzen richten zich tot het grote publiek; anderen, enkel en alleen tot bedrijven en organisaties.

- Op massagebeurzen kan men rustig kennismaken met de exposanten van info- & verkoopstanden met betrekking tot wellness, massages en lichaamsverzorging in het algemeen. Sommige van deze beurzen richten zich tot het grote publiek, anderen enkel en alleen tot bedrijven en organisaties, met de nadruk op de massagebranche, sportmasseurs, sportverzorgers, massagepraktijken, masseurs, sauna's, wellnessbedrijven, schoonheidsspecialistes, pedicures en therapeuten; nog anderen: tot zowel bedrijven als bezoekers. Men kan er niet enkel en alleen rustig rondlopen en prijzen vergelijken, maar vooral behandelingen, waaronder een massage, ondergaan.

- Op Beauty & Wellnessbeurzen kan men rustig kennismaken met de allernieuwste trends met betrekking tot schoonheid, lichaamsverzorging en totale ontspanning  Men vindt er alle aspecten van Wellness onder één dak. Steeds meer mensen zoeken, na een vermoeiende en stressvolle dag of week, heil in een massage, een sauna of een weekendje totale verwennerij. De wellnesscentra schieten als paddenstoelen uit de grond. Steeds meer mensen opteren voor de aanschaf van een sauna, een spa of een eigen zwembad in de tuin. Ook de persoonlijke verzorging wint aan terrein. Cosmetische chirurgie, hairextensions, nail-art, diëten, fitness, noem maar op, zijn woorden die regelmatig over iedereens lippen vloeien.

Organisaties geregistreerd als beursinrichter


  • Vind nog meer organisaties geregistreerd als beursinrichter op Zoek&Vind.
  • Jouw organisatie er nog niet tussen? Voeg ze toe op Zoek&Vind!
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht