ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Avatar

Dit is de merknaam voor een zeer intensief zelfontwikkelingsprogramma van negen dagen. Harry Palmer, een leraar met achtergond in de onderwijspsychologie, creëerde Avatar in 1986 via zijn firma Star’s Edge International. 40 jaar heeft hij gebroed op de visionaire ideeën achter het Avatar Materiaal dat volledig geïnspireerd is op de leerstellingen van Ron Hubbards' Church of Scientology.

Harry Palmer en zijn partner Avra-Honey Smith bestuurden namelijk 10 jaar lang de 'Elmira Church of Scientology'. Hij wijzigde de naam 'Church of Scientology, Mission of Elmira, Inc.' in 'the Center for Creative Learning' in 1987.

De methode wordt momenteel wereldwijd beoefend en de organisatie meldt meer dan 70.000 Avatars, verspreid over 70 landen.

Avatar wordt beschouwd als een krachtig en puur zelfontwikkelingsprogramma en vormt de voorhoede van de belangrijkste campagne van de mensheid: de creatie van een verlichte planetaire beschaving.

Het bestaat uit ervaringsgerichte oefeningen, die je in staat stellen jezelf te herontdekken en je bewustzijn af te stemmen op dargene wat je wilt bereiken.

De basis weekend workshop, die ReSurfacing® heet, kost 225 US$. Deel II van de cursus, die vier tot vijf dagen duurt, kost 450 US$ en deel III van de cursus, die twee tot vier dagen duurt, kost 1325 US$. Noteer evenwel dat deze prijzen exclusief btw zijn en van land tot land variëren. Tijdens de cursus krijgt de cursist vele uren persoonlijke aandacht en als hij na deel II van de cursus niet tevreden is, heeft hij recht op volledige restitutie van het cursusgeld.

Organisaties gespecialiseerd in avatar


  • Vind nog meer organisaties gespecialiseerd in avatar op Zoek&Vind.
  • Jouw organisatie er nog niet tussen? Voeg ze toe op Zoek&Vind!
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht