ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Afstandshealing

Mogelijk ook bekend als afstandshelen.

Een Afstandshealing is een healing waarbij de healer en de te behandelen persoon niet fysiek bij elkaar zijn. Dit werkt - naar het schijnt - net zo goed als een healing waarbij ze wél samen zijn en het maakt ook niet uit hoeveel afstand er tussen hen beide is. Het contact maken gebeurt op een heel ander niveau dan het alledaagse fysieke, omdat ruimte in de spirituele wereld niet zou bestaan en dus om die reden geen probleem zou vormen. Anders gezegd: een healer kan in onze gewesten wonen en de te behandelen persoon ver weg, in een ander werelddeel zelfs.

Op sommige websites wordt beweerd dat het wereldwijd weergaloze genezingen van ernstige aandoeningen heeft teweeggebracht, waaronder: kanker - aidsgerelateerde ziektes - epilepsie - chronisch vermoeidheidssyndroom, - multiple sclerose - reuma en artrose - hersenverlamming - ernstige rug-, schouder- en nekklachten, en vele psychische en emotionele aandoeningen.

Een ander synoniem voor Afstandshealing is 'Reading op afstand'. Is dit wel mogelijk en effectief? Op sommige websites lezen we het volgende antwoord af: "Aan de mogelijkheid hoef je niet te twijfelen, want energie is beweging, beweging bestaat uit trillingen en deze trillingen kennen geen grenzen. Denk maar aan de trillingen, golven of frequenties waarmee televisie of radio werkt. Zeker voor kinderen is een healing/reading op afstand een prettige manier, omdat ze dan niet naar iemand toe hoeven, waardoor het niet belastend is. Het is een steun voor de ouders en heeft een positief effect op het kind."

Een afstandshealing lijkt sterk op een zelfhealing. Ook hier vindt de heling in meditatieve toestand plaats. De stappen om een afstandshealing te starten zijn net hetzelfde als die bij een zelfhealing. Alleen vraag je niet de healing voor jezelf, maar voor een ander. De healer verzorgt de connectie met de ander, door af en toe diens naam uit te spreken, of het gelaat van de persoon te visualiseren. Maar op een foto werken, werkt beter.

Afstandshealing is een vorm van energie-overdracht. Een healer weet dat een afstandshealing anders aanvoelt dan een zelfhealing; in die zin, dat de energie naar de ander stroomt in plaats van naar hemzelf. Men hoeft dus niet bang te zijn dat eigen energie bij een afstandshealing afneemt. De gidsen zorgen vanuit een hogere dimensie voor de inzet van de juiste energie en zorgen ervoor de energievoorraad van de healer op peil blijft.

Hoe wordt er soms gewerkt? Een mogelijk voorbeeld: de healer, of reader, maakt contact met uw Hoger zelf, waarbij hij eerst de toestemming vraagt aan uw Hoger zelf om de healing te mogen uitvoeren. Als hij geen toestemming krijgt, gaat hij uiteraard niet verder en zal hij het waarschijnlijk tot een volgende keer uitstellen.

Tijdens een healing scant de reader als het ware uw energiesysteem af, waaronder chakra's en aura en meestal komen er automatisch dingen naar voren die aandacht nodig hebben. Als u zelf iets heeft aangegeven, kijkt hij daar uiteraard ook naar.

Tijdens zo'n healing laat de genezer zich leiden door wat uw Hoger wezen aangeeft nodig te hebben: hij stuurt dus eigenlijk zelden. Dit is een manier van werken, waarbij een patiënt niets opgedrongen krijgt, maar juist datgene ontvangt wat hij of zij nodig heeft op dat moment. Ook van op een afstand dus.

 

Organisaties gespecialiseerd in afstandshealing


  • Vind nog meer organisaties gespecialiseerd in afstandshealing op Zoek&Vind.
  • Jouw organisatie er nog niet tussen? Voeg ze toe op Zoek&Vind!
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht