ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Het medium Chris Date belazerde de boel met valse 'klopgeest' op zolder

De 'Knight Guider', alias Chris Date, zou mensen naar het schijnt hebben willen foppen met een onechte klopgeest.
door Tsenne Kikke - vrijdag 13 september 2013 1:59

Een medium wordt er van verdacht het 'bovennatuurlijke' een handje te hebben geholpen door een handlanger op zolder te verstoppen tijdens een 'spooktoer' in een hotel in Wales. De kompaan moest dienst doen als klopgeest door op gezette tijden op de zoldering te bonken.

Het zelfverklaarde paranormaal begaafde medium Chris Date - artiestennaam 'Knight Guider' - kwam zijn kunstjes vertonen in het Halfway Hotel in Llanelli. Mits betaling van 15 euro per man ging de 38-jarige helderziende en spiritist een zevenkoppig gezelschap in contact brengen met de spirituele wereld.

De deelnemers werden naar de stallen van het hotel geleid. Daar beval Chris Date een geest tweemaal op de zoldering als antwoord op zijn vraag. De gasten hoorden tot hun grote verbazing haast meteen de twee bonken.

"Eén van mijn medewerkers, plus een lid van het gezelschap, wilden wel eens zien of er iemand van de zolder kwam vanwaar het geklop vandaan was gekomen," zei hoteleigenaar Paul Francis. "Na twintig minuten zagen ze een kerel naar beneden springen. Ons personeel greep de onverlaat bij de kraag en gooide hem buiten."

Chris Date ontkende ook maar iets met de 'zolderspringer' te maken te hebben. Korte tijd nadien stoof hij evenwel weg met zijn wagen, de nacht in. Achteraf beweerde hij aan de pers dat men hem bewust belachelijk heeft gemaakt door hem er in te luizen.

Wat een eerlijk mens lijden kan, nietwaar?

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht