ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Ufologie: hebben buitenaardse wezens kernwapens onderzocht?

Bestaan aliens en vliegende schotels echt? Mensen, die er even intelligent uitzien als jij en ik, zweren bij hoog en laag van wel. Bovendien beschikken ze over honderden rapporten die het bestaan van ufo's bewijzen.
door Tsenne Kikke - maandag 4 oktober 2010 6:11

Zo lazen we enkele dagen geleden dat buitenaardse wezens Britse en Amerikaanse legerbases met kernwapens hebben bezocht. Dat beweren onder meer zes voormalige officieren. De getuigenissen van de betrokken militairen - die weliswaar overtuigend klinken - werden bij elkaar gebracht door onderzoeker en auteur Robert Hastings. Hij gaat er het zoveelste boek over schrijven, natuurlijk: zijn elfde. Onlangs gaf de groep in Washington een persconferentie om te overheid ervan te overtuigen om alle informatie aan het grote publiek bekend te maken.

De groep heeft 120 getuigenissen van militairen, die bevestigen dat er vreemde interventies waren in nucleaire kampen. Het eerste bezoek van de aliens zou dateren uit 1948, maar sommige verhalen gaan zelfs tot 2003 terug.

Op de website 'prnewswire' kun je de lijst raadplegen met de officieren rond kapitein Robert Salas en gepensioneerd luchtmachtkolonel Charles Halt.

De getuigen hebben het over buitenaards bezoek in de Verenigde Staten en in Groot-Brittannië. De aliens zouden zelfs één keer geland zijn in een Britse basis. "Het gaat over onbekende vliegende objecten. De Amerikaanse luchtmacht liegt over de gevolgen van deze objecten voor de nationale veiligheid en wij kunnen het bewijzen," zei Robert Salas in de Britse media.

Salas heeft naar eigen zeggen zelf buitenaardse wezens gezien en wel op 6 maart 1967 in de Malmstrom basis in Montana. "Ik had dienst toen het object boven de site kwam zweven. En een week later gebeurde ergens anders hetzelfde. Ze hebben vooral interesse in onze raketten, waar ze ook vandaan komen. Ik denk persoonlijk dat ze niet van deze planeet afkomstig zijn." Hij kreeg het bevel er nooit met iemand over te praten.

Charles Halt zou een ufo gezien hebben nabij Ipswich en nadien hoorde hij op de militaire radio dat buitenaardse wezens nabij de opslagplaats voor kernwapens geland waren. In veel van dergelijke gevallen werden er onverklaarbare haperingen vastgesteld in de nucleaire installaties.

Halt en Salas maken zich sterk dat ze onthutsende details zullen bekend maken en een inzicht zullen geven in de manier waarop de militaire overheden hiermee omgingen.

Wel is het vreemd dat die buitenaardse wezens van zo ver moeten komen, hier en daar met hun schotel blijven rondtoeren, maar nooit eens uitstappen om onze een goedendag te komen wensen.

De kans is weliswaar groot dat er in het universum nog andere levensvormen bestaan. Ze hoeven er niet als Marsmannetjes uit te zien. Bacteriën, virussen en eencellige wezen zijn ook levensvormen.

Het ruimteonderzoek dan men tot hiertoe deed, leert ons dat, als er andere intelligente beschavingen zijn, deze minimaal verschillende lichtjaren van ons zijn verwijderd. Indien ze ons willen bereiken, dan moeten ze wel aan een snelheid reizen dat gelijk is aan dat van het licht, zijnde: 300.000 kilometer per seconde. En dan doen er ze nog miljoenen jaren over, misschien. Stel, dat ze er in slagen onze Aarde te bereiken? Hoelang zal het duren vooraleer ze hun boodschap 'thuis' kunnen bezorgen? Natuurlijk kan het ook zijn dat het onbemande schotels waren en dan is het natuurlijk geen erg dat ze er - heen en weer - enkele tientallen, honderden, duizenden, of miljoenen lichtjaren over doen.

En toch zijn er mensen die alsmaar blijven geloven in ufo's, net zoals kinderen in een Sinterklaas. Is dit niet het zoveelste bewijs dat verankerde overtuigingen bijna onmogelijk uit het brein kunnen worden verwijderd? Zelfs intellectuele militairen - je weet wel: mensen die, bijvoorbeeld, naar moslimlanden gaan om hun eigen land aldaar te gaan verdedigen - geloven er ook in.

Ze moesten maar eens weten hoeveel landen speciale vliegende tuigen ontwerpen, en dit sedert de Eerste Wereldoorlog - niet enkel en alleen om ergens te gaan spioneren, maar het luchtruim worden ingeschoten om simpelweg te worden uitgetest.

Jij mag natuurlijk in aliens geloven, die in hun schotels onze Aarde komen bespioneren. Gelukkiglijk zal niemand jou daarvoor opsluiten.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht