ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Hypnose bezorgt jou een hypnogasme

Tsenne Kikke Auteur
Tsenne Kikke

Geplaatst op
maandag 1 maart 2010 5:13

Hoe gezond is hypnose voor de menselijke geest? Niemand weet het, gewoonweg omdat er nog zoveel onderzoek zal nodig zijn om de werkzaamheden van onze hersenen te doorgronden. Zijn er bepaalde gevaren aan hypnose verbonden? Wel, het gevaar bestaat niet enkel en alleen tijdens de hypnosesessie zelf, maar vooral in de postsuggestie.

Een postsuggestie is een suggestie die een hypnotiseur jou onder hypnose geeft. Je weet daar dus niets van af! Ook dagen, weken en jaren later ook niet! Ik bedoel daarmee dat een hypnotiseur op een latere datum een woord kan uitspreken en dat je onmiddellijk datgene uitvoert wat hij je eerder heeft ingefluisterd. Tracht te begrijpen wat ik hiermee zou kunnen bedoelen. We zullen op dit thema in ons Eclecticus-platform ietwat dieper ingaan.

Niemand weet precies hoe hypnose werkt. Tijdens een hypnosesessie ben je hypergevoelig aan de suggesties die via een andere persoon worden toegefluisterd. Maar een hypnotiseur kan je niet alleen doen kakelen als een kip, hij kan je ook een orgasme bezorgen zonder dat hij je aanraakt.

Hoe? Door het opbouwen van de innerlijke erotische spanning. Hieronder kun je enkele videoclips bekijken die je daarvan een idee zullen geven.

Nu las ik ergens het volgende: "Het fijne aan een erotische hypnose is dat je het zelf kunt toepassen in je slaapkamer. Geen zwetende hypnotiseur dus die je gevoelige zones probeert te bespelen voor een overvol publiek, maar je eigen partner, die samen met jou een nieuwe fantasie uitprobeert.

Volgens kenners berust erotische hypnose op een simpele basis: je moet geloven dat je een orgasme kunt krijgen en dan lukt het. Tijdens de hypnose gebruik je alle trucjes van een echte hypnotiseur, inclusief de monotone stem. Maar anders dan een gewone hypnose berust de erotische versie op vertrouwen en kennis. Hoe beter je de ander kent, hoe sneller je succes zal boeken.

Tijdens de hypnose spreek je namelijk over de andere zijn fantasieën, je herhaalt de leukste, meest opwindende gedachten van de persoon onder hypnose. Hierdoor bouwt de seksuele spanning in het lichaam op en kan je uiteindelijk een orgasme ervaren."

In elk geval is die tekst geschreven door iemand die er weinig of niets van afweet, of er ergens iets heeft over gelezen. Ik verbeter... in wezen schrijft hij: 'Volgens kenners...', en geeft het dan ook toe en vult er zelf niets bij. Maar die 'kenners' verwarren zelf-hypnose met zelf-suggestie en dat laatste heeft nooit dezelfde uitwerking omdat het in jouw verbeelding afspeelt.

Hypnose speelt zich in de hersencellen af, die de nodige hormonen afvuren van zodra die cellen worden geactiveerd. Anderzijds kun je wel die verbeelding trainen, omdat hypnose in wezen altijd zelfhypnose is. Het enige wat een hypnotiseur doet, is jou begeleiden. Maar jouw verbeelding trainen op jezelf gebeurt niet op een, twee, drie. Praat eens met eender welke man en vraag hem of hij ja dan neen via autosuggestie tot een orgasme kan komen...

Maar 'k weet het: vrouwen hebben meer verbeelding, kun je antwoorden - en daarop zal mijn tegenantwoord zijn: welke waarde heeft een denkbeeldig orgasme?

Juist: grote waarde voor de persoon die het ondergaat. Zelfs het woordje 'hypnos' betekent 'slaap' - en, dromen, fantaseren, en verbeelden zijn eigenschappen van de slaap.

Zo zijn er mensen, die midden in de nacht de maan op het wateroppervlak weerspiegeld zien. Ze gaan op zoek naar die maan door in dat water te duiken. Natuurlijk vinden ze de maan niet, maar ze stellen zich tevreden met de sensatie die het koude water hen geeft. Veel beter kan ik het momenteel niet uitleggen. Maar, laten we het simpel houden ...

Kortom: mensen, en dan ook vooral vrouwen, kunnen wel gemakkelijk tot een hypnogasme komen nadat ze allereerst onder hypnose werden gebracht en een postsuggestie hebben meegekregen.

Zo kan een hypnotiseur jou een postsuggestie geven, zoals: "telkenmale je de 'Bolero' van Ravel hoort, bereik je een langzaamaan een orgasme" - of, "als je partner het woordje 'abracadabra' in jouw oor fluistert bereikt je een climax" - of, "als men tijdens het vrijen je linker oor aanraakt...", en zo verder.

Toch moet men hiermede een beetje oppassen, vooral als men in een trein, tram, of eender waar de Bolero hoort afspelen ...

Laten we met deze muzikale noten ons berichtje afsluiten, en... als je andere ervaringen hebt, mag je het gerust aan onze lezers laten weten. Het is tenslotte een thema waar de meeste onder ons iets mee te maken heeft. Al was het maar in de verbeeldingswereld, of tijdens een droom- of slaaptoestand.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht