ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Magnetische portalen verbinden de Zon met onze Aarde

De Zon geeft het zoveelste geheim van zichzelf prijs.
door Tsenne Kikke - maandag 29 december 2008 1:47

Terwijl je dit nieuwsberichtje leest, is er iets hoog boven je hoofd aan het plaatsvinden waar vele wetenschappers tot nogtoe niet in konden geloven. Een magnetisch portaal zal opengaan; een magnetisch portaal, die de Aarde met de Zon verbindt en dus een afstand van 150 miljoen kilometer heeft. Tonnen van geladen deeltjes energie kunnen tussen deze opening vloeien vooraleer het portaal zich terug sluit en wel rond het moment dat je op het einde van dit nieuwsberichtje bent aangekomen.

In het Engels wordt het een 'flux transfer event' genoemd, of: 'FTE', afgekort en het bewijs van het bestaan ervan is naar het schijnt onweerlegbaar.

Wetenschappers wisten reeds lange tijd dat de Aarde en de Zon met elkaar moesten zijn verbonden. De magnetosfeer van de Aarde (de magnetische luchtbel die onze planeet omringt) is boordevol gevuld met deeltjes afkomstig van de Zon die via de zonnewinden de magnetische beschermingen van onze planeet binnendringen. Doordat ze de magnetische veldlijnen volgen, die vanaf terra firma tot aan de atmosfeer van de zon kunnen worden nagetrokken, komen ze zo in dat aardeveld binnen.Eerst dacht men dat die connectie Aarde-Zon permanent was en dat de zonnewind het tot nabij de Aarde kon uitstorten telkenmale er zich een actieve zonnewind voordeed, maar nu weet men dat men daarin verkeerd was. Nu is men tot de vaststelling gekomen dat de connecties zich niet op geregelde tijdstippen voordoen, integendeel: ze zijn meestal kortstondig, explosief en zeer dynamisch.

p de dagzijde van de Aarde (de kant die het dichtst bij de zon staat) drukken de magnetische velden van de aarde zich tegen het magnetische veld van de zon. Elke 8 minuten ontmoeten de twee velden elkaar, heel kort. Ze binden zich waardoor er dat portaal ontstaat waardoor de deeltjes kunnen stromen. Het portaal neemt de vorm aan van een magnetische cilinder die ongeveer even breed is als de doorsnede van de Aarde. Verschillende NASA satellieten, namelijk de vier cluster-sondes van ESA en de vijf THEMIS-sondes van NASA, vlogen reeds door deze portalen en konden de deeltjes die erdoor vloeiden duidelijk gewaarworden.

Natuurlijk blijven er, zoals verwacht, nog vele, vele vragen onbeantwoord. Vragen, zoals: waarom worden die portalen elke 8 minuten gevormd? Hoe komt het dat de magnetische velden binnenin het portaal draaien en kronkelen? Enzovoorts. Met andere woorden: er moet nog veel denkwerk worden verricht.

Ook denk ik, dat in oude tijden mensen veel gevoeliger waren dan nu. Toen al wisten ze dat de Aarde met de Zon en met de andere planeten op een onzichtbare manier was verbonden. Op sommige plaatsen op aarde waren deze verbindingen sterker dan op andere plaatsen. Om die plaatsten aan te duiden, plaatsten men er dolmens, hunebedden, menhirs, of bouwde men monumenten zoals men er in Stonehenge en in Woodhenge vindt.

Ook de plaats waarop de piramide van Cheops rond de jaren 2551 en 2472 v.Chr. werd gebouwd, werd hoogstwaarschijnlijk door deze connecties beïnvloed. Weet, dat deze piramide een geografische ligging heeft van 30° 5' 10 Noorderbreedte en 31° 12' 44 Oosterlengte. Maar over de laatste 4.500 jaar is de aardas ietwat gekanteld. Met andere woorden: het kan zeer goed zijn dat de geografische ligging toentertijd wel degelijk exact 30° Noorderbreedte en 30° Oosterlengte was. Over de Wet, of de Kracht van Drie gesproken...

In elk geval: terwijl je deze tekst aan het lezen bent geweest is er ondertussen weeral een portaal geopend die de Zon met onze Aarde verbond.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht