ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Parapsychologie: een introductie

Interesse in de boeiende Wereld van de Parapsychologie?
door Tsenne Kikke - woensdag 23 maart 2022 4:25

Deze privésessie richt zich zowel tot geïnteresseerden, (toekomstige) parapsychologen, als tot (reeds bestaande, of toekomstige) paragnosten.

Het probleem is, dat velen iets gewaarworden, maar niet goed weten in welk onderwerp ze zich zouden moeten verdiepen - of als een extra zouden aanleren. Daarom ons uitgebreid aanbod waaruit jij kan kiezen...  Welke thema's aan bod komen, lees je op de website.

Elke mens is uniek op zichzelf, en dan ook dé reden waarom we zo sterk van elkaar verschillen.

Eén van die verschillen zijn de gaven en talenten. Elke mens is met een bepaalde gave geboren - want, in wezen zijn we allemaal zogenaamde 'kanalen van het hogere'. Het probleem dat zich stelt, is: welke gave? Je kunt er jaren naar op zoek gaan, het niet vinden, en opgeven misschien, (ver)dwalen zelfs. Misschien draag je in jezelf de gave mee om de wereld van de parapsychologie te onderzoeken, teneinde de leugens van de waarheid te kunnen (onder)scheiden?...

Van de thema's die jou interesseren wordt er een tipje van de sluier opgelicht. En, van zodra je 'aanvoelt' dat het je aanspreekt, jouw persoonlijke innerlijke gave beroert, gaan we er iets dieper op in.

- Lezingen/voordrachten bijwonen kan interessant zijn, maar een privé-sessie bijwonen heeft hier dus het grote voordeel dat er meer diepgang is en bovendien niet groepsgericht. Je aanhoort en bestudeert énkel en alleen datgene wat jou interesseert. Zodoende bespaar je jezelf zeer veel kostbare Tijd.

- Inschrijven betekent: het begin van de meest boeiende reis in jezelf!

- Plaats van bijeenkomst: vanuit jouw thuis, dankzij Skype.

- Duurtijd: 1 sessie van ongeveer een 2-tal uurtjes, inclusief een korte pauze.

- Belangrijke nota: Ons tarief is gebaseerd op een privé-sessie. Jezelf bij een groep aansluiten, is logischerwijze financieel véél voordeliger, maar onze ervaringen hebben uitgewezen dat - persoonlijk gezien - die bijeenkomsten daarom niet efficiënter, noch doelgerichter zijn.

Interesse? Laat het ons weten via [email protected].

Tot weldra!?

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht