ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Dossier Illusionisme: DIT KAN GEWOONWEG NIET !!!!

Illusionist doet alle monden openvallen in ‘America’s Got Talent’ met onmogelijke truc.
door Tsenne Kikke - donderdag 5 juli 2018 15:07

De 35-jarige illusionist Rob Lake heeft met een ogenschijnlijk onmogelijke act de hele zaal van ‘America’s Got Talent’ met verstomming geslagen. Hij voerde er een ‘verschijntruc’ uit, waarbij hij compleet uit het niets op het podium opduikt. Een mond zou voor minder openvallen.

Rob Lake is fulltime illusionist. Hij stopte met zijn studies toen hij 20 was om zijn grote droom na te jagen. “En dat baarde mijn ouders en familie in het begin enorme zorgen. Ze dachten dat ik een ongelooflijk domme beslissing had genomen”, zei Rob tegen de jury. Toch liet hij zich niet uit het lood slaan, en is hij klaar om te verbazen. “Ik heb me mijn hele leven voorbereid op dit moment. Zoveel betekent dit voor mij.”

Hij begon meteen aan zijn act. De benodigdheden?... Een platform in het midden van het podium, en een handvol vrijwilligers uit het publiek om alles nauwlettend in de gaten te houden. Hij riep er ook jurylid Heidi Klum en presentatrice Tyra Banks bij als bevallige assistentes. Hij had tevens een camera in de hand, die het hele gebeuren live op een groot scherm uitzond. Zo kon het publiek in de zaal controleren wat er allemaal gaande was.

Onmogelijk

“Ik heb mezelf getraind om échte magie te beoefenen”, begon de illusionist. “Om het nog onmogelijker te maken, ga ik nu de zaal verlaten”.

Hij maakte onderweg nog een selfie met Simon Cowell, maar verdween dan door de deuren. Klum en Banks werd opgedragen op het platform te staan, en er een groot wit gordijn vast te houden. Ze werden omringd door mensen uit het publiek, zodat er vanuit alle hoeken ogen gericht stonden op het platform. “Deze omstandigheden maken een illusie fysiek onmogelijk”, verzekerde de illusionist.

Tijd voor de apotheose...

“1... 2... 3... laat het gordijn vallen”, droeg Rob op. En jawel, daar stond hij dan, midden op het platform. Alsof hij zichzelf in de zaal wist te teleporteren. “Wat?!”, schreeuwde Tyra. De toeschouwers in de zaal én de juryleden konden hun ogen niet geloven. De hele truc werd dan ook op z’n minst gezegd op luid gejuich onthaald. Hoe kreeg hij dat gedaan? Kijk voor jezelf en zoek het uit.

Bron: HLN

Eigenlijk is die truc steenoud. Mijn vader paste die al toe. Hij verdween, maar kwam wel nooit meer terug. 'k Heb nooit kunnen uitmaken wat er toen verkeerd is gelopen.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht