ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Carine Bauwens' blog

The Green Beautiful (film)

Deze film werd afgekeurd door de Europese Unie maar heeft op internationale filmfestivals al vele awards in de wacht gesleept.

De film laat je de eenvoud van het leven zien en de magie die het met zich meebrengt op Aarde. Daarnaast wordt getoond hoe wij in een achterhaald economisch systeem leven en onze angsten op elkaar projecteren.

Als je hier bent om de planeet te helpen veranderen door haar vrediger en groener te maken reikt 'The Green Beautiful' onverkende mogelijkheden aan die je bewustzijn verruimen. Hoewel het lijkt te gaan om fictie realiseren steeds meer mensen zich in deze tijd dat ze ook een afgezant zijn van een andere planeet. De film raakt je in je hart.

Mila is half buitenaards en woont op een planeet hier ver vandaan die spiritueel ontwikkeld en in balans is. De bewoners van deze planeet hebben besloten een afgezant naar de Aarde te sturen om de energieniveaus te controleren en de ontwikkelingen te peilen.Gepost door Carine Bauwens op zondag 5 februari 2012 0 reactie(s)
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2022 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht