ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Het geheim van de Purperen Harmonie Platen

Purperen Magie

Sedert kort biedt DIMschool vzw de 'purperen platen' aan via haar Shop Online. Wat zijn deze 'purperen platen' en wat doen ze precies? Wie kan hier meer over vertellen dan een persoon die er al jaren mee heeft gewerkt? In het boek 'Sterrentekens' verhaalt Linda Goodman haar eigen ervaringen over de werkzaamheden van de purperen platen. Zo lezen we, onder andere...

We hebben al gezien dat elk materieel voorwerp en iedere mens vibreert met een individuele frequentie. Dat is de levensenergie die verantwoordelijk is voor de synchroniciteit en harmonie van het universum, de vergeten regenbogen en melodieën die de eenheid van het heelal creëren, zoals bleek uit de ontdekking door Cleve Backster van het cellulaire waarnemingsvermogen. In India noemt men deze levensenergie 'prana'. Hoe het ook genoemd wordt, je kunt niet zonder en op dit moment gebruik je de kracht die ervan uit kan gaan, slechts voor een klein deel.

Je driedimensionale geest kan er gebruik van maken om in harmonie met het vierdimensionale kosmische bewustzijn (je Hogere Zelf) te komen, zodat je `het licht ziet' en één wordt met het universum, want binnen deze kleuren en akkoorden wordt alle magie ontvangen en worden wonderen geboren. Er bestaan veel manieren om die harmonie te bereiken. Niet één of twee, maar vele.

Een daarvan is een door Tesla geïnspireerde ontdekking die typisch is voor dit Aquariustijdperk en die ik de 'purperen platen' noem, bij gebrek aan een betere term. Deze platen zijn uit de hogere sferen doorgeseind in het denken van een man die Nikola Tesla zelf heeft gekend en die diens ontdekkingen diepgaand heeft bestudeerd. Hij wil liever anoniem blijven, zoals zo veel Kreeften met een diep inzicht.

Tesla

Bijgevoegde nota: Deze 'ontdekking' werd langs paranormale weg doorgegeven aan Ralph Bergstresser, die Nicola Tesla zelf tijdens zijn leven heeft gekend en vele van diens ontdekkingen diepgaand heeft bestudeerd.

Purperplaat1

Deze geanodiseerde (elektrolytisch geoxydeerde) platen worden in twee maten gemaakt, de ene meet ongeveer 8 x 13 cm en de andere 28 x 28 cm. Dan hebben we nog de kleine rondje plaatjes en de platen in de vorm van een engeltje. Ze zijn allemaal geanodiseerd met een violette kleur, het heilzame deel van het spectrum. De atoomstructuur is volgens een geheim patent veranderd, zodat de platen resoneren met de hoogfrequente vibratie van de levensenergie. De werking is gecompliceerd en heeft te maken met de bekende energie van negatieve ionen. De 'purperen energieplaten' (zoals ik ze noem) bezitten een energieveld dat elk levend wezen kan doordringen: plant, dier of mens.

De levensenergie, of prana, kan op verschillende manieren worden gemeten. Een daarvan is de radiometrische methode. Deze apparatuur meet het energieniveau. Iemand die nog niet geheel verlicht is, geeft, laten we zeggen, een uitslag van 20 op de schaal. Als deze persoon een purperen plaat overhandigd krijgt, slaat de wijzer direct door naar 90 of 95. De uitslag blijft niet op dat niveau, want een geregeld gebruik van de plaat brengt de energie van deze persoon permanent naar 100. En hoger dan 100, want we kennen geen apparatuur die de levensenergie geheel kan registreren. En zo verhoogt deze `magie van de Nieuwe Tijd' je frequentie, en dat is uiteraard gunstig voor je spirituele verlichting, evenals voor je celregeneratie.

Je hoeft je minder te bekommeren over hoe de platen precies werken dan om wat ze voor je kunnen doen. Er zijn zo veel kleine wonderen die de platen tot stand kunnen brengen (sommige zul je zelf ontdekken) dat ik ze niet allemaal kan beschrijven. Er volgen er nu een paar.

Wat doen 'purperen platen' precies?

In de eerste plaats verhogen de platen langzaam maar zeker de vibratiefrequentie van de gebruiker en dat is het belangrijkste. Ze brengen de negatieve vibraties in voeding, water, andere vloeistoffen en tabak terug. Veel mensen plaatsen hun levensmiddelen op het grote purperen plaat, terwijl alles nog in de boodschappentas zit. Ze doen dat een minuut of vijftien. Reizigers merken vaak dat ze ziek worden van het water in verre landen, maar dat gebeurt niet als dat water twee of drie minuten de energie van een purperen plaat kan opnemen. Sigaretten worden zachter als ze een kwartiertje op zo'n plaat worden gelegd en ananas smaakt zoeter.

Persoonlijk vind ik de platen het nuttigst bij pijnbestrijding. Als een purperen plaat op een brand- of snijwond wordt geplaatst of met een lint of touwtje wordt bevestigd op een pijnlijke plaats van het lichaam, gaat de genezing een stuk sneller en de pijn wordt veel minder of verdwijnt geheel, meestal binnen vijf of tien minuten (het duurt zelden langer dan twintig minuten). Dit is mogelijk doordat de energie van de platen de beschadigde cellen of het beschadigde weefsel terugbrengt naar een normale vibratiefrequentie. Zo vindt de genezing plaats en verdwijnt de pijn doordat het aangetaste lichaamsdeel weer in evenwicht wordt gebracht. Een van de mannen die werkte aan de verbouwing van mijn huis in Colorado, had op een dag een barstende hoofdpijn gekregen. Hij stond op het punt de rest van de dag vrij te nemen, toen ik zo'n magische purperen plaat op zijn hoofd met het koord van een badjas vastbond. Ik vroeg hem of hij de plaat (het was het kleine model) een kwartier op zijn hoofd wilde houden. Hij voelde zich nogal dwaas, maar deed wat ik zei. Nog geen vijf minuten later stond hij op een ladder spijkers in de muur te slaan en zei dat zijn hoofdpijn helemaal verdwenen was.

'Goed, geef me dan mijn purperen plaat maar terug,' zei ik glimlachend omdat het mij altijd gelukkig stemt deze nimmer falende magie in de praktijk te zien werken. Hij zei heel serieus: 'Geen denken aan! Ik laat hem de hele dag op mijn hoofd zitten. En ik neem hem mee naar huis' Natuurlijk meende hij dat niet echt, maar ik gaf hem de plaat cadeau. Hij was blij, alsof hij een toverstokje had gekregen en dat is het in zekere zin ook Iedereen die een vriend of vriendin met een purperen plaat behandelt, zal merken dat de ander de plaat graag wil houden. Je kunt er dus maar beter een aantal voor noodgevallen in huis hebben. Het voorval waar ik het net over had, is maar één van de honderden keren dat ik hoofdpijn in de loop der jaren onmiddellijk over heb zien gaan door middel van purperen platen.

Een andere keer (een voorbeeld zoals er werkelijk duizenden zijn) was een vriend hout voor me aan het hakken. Zijn arm raakt uit de kom. Zijn bovenarm deed ontzettend pijn en hij stond op het punt zich naar een arts te laten brengen. Ik liet hem op de bank zitten, maakte een kop hete thee voor hem en bond een purperen plaat op zijn arm. Toen hij de thee op had, was de pijn geheel verdwenen. Vijf minuten later stond hij alweer hout te hakken in de tuin. Een medicijn van de Nieuwe Tijd!

Purperplaat2

Pagina 1 van 41234
Volgende pagina >
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht