Gezin eerst

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Maatschappij

* Wat is jouw ouderschapsstijl?
* Vijf factoren voor een harmonieuze sfeer in huis.
* Bijzondere strategieën voor eenoudergezinnen en gezinnen met een stiefouder.

Heb je wel eens het gevoel dat je gezinsleven niet is wat het zou kunnen zijn? Vind je opvoeden best lastig? Ben je soms bang voor de mogelijk negatieve invloed van schoolvriendjes en leeftijdsgenoten, televisie & internet?

Dr. Phil vertelt je hoe je kunt zorgen voor meer harmonie in huis en hoe je je kinderen op een prettige manier kunt opvoeden. In Gezin eerst geeft hij een realistisch plan van aanpak. Zoals bekend is Dr. Phil duidelijk in zijn opvattingen: je gezin is het middelpunt in je leven en ouder zijn is de meest bijzondere rol die je kunt hebben. Hij geeft no-nonsense adviezen hoe je die rol op een positieve manier kunt invullen en je kinderen sterk kunt maken voor invloeden van buitenaf.

Phillip McGraw werd bekend als adviseur in de Oprah Winfrey Show. Intussen heeft hij zijn eigen tv-show. Hij is immens populair vanwege zijn recht-voor-zijn-raap-stijl en directe aanpak. Dr. Phil is de bestseller auteur van Leer te leven, Leef voor jezelf, Red je relatie en Voel je goed in je lijf.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 15,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd


Hoe goed vind je dit product?