Heks in het groen

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Spiritualiteit

Na haar succesvolle debuut keken de lezers van Lunadea reikhalzend uit naar 'Heks in het groen', en op 28 september was het zo ver!

De magie van de natuur is groot en symbolisch. Door je te verbinden met het groen ga je die magie steeds meer ervaren en zul je merken dat jouw leven steeds rijker wordt. In de natuur schuilt een enorme kracht en in het wisselen van de seizoenen zit symboliek verborgen. Door middel van magie en rituelen kun je die kracht leren aanvoelen. Lunadea legt uit hoe je de beleving en verbinding met de natuur weer terugvindt en vasthoudt. Dat doet zij op haar eigen heldere en sympathieke no-nonsense manier, vol persoonlijke ervaringen en tips om zelf toe te passen.

Lunadea: "Het is mijn doel om iedereen die zoekende is naar info over hekserij te leren wat hekserij écht inhoudt en om heksen met elkaar te verbinden want je bent niet de enige die ‘anders’ is, je bent niet alleen: er zijn echt zoveel anderen die - net als jij - ook een heks zijn!"

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 22,50 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?