Neurodharma

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Spiritualiteit

De Chinese geneeskunde kent vijf elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal. Gezondheid heeft te maken met balans: als je te veel of te weinig van een element hebt, kun je daaraan werken om je beter te voelen. Jean Haner geeft je inzicht in jouw persoonlijkheidstype en biedt vervolgens tips en technieken aan om de balans te herstellen. Dit zijn concrete huiswerkopdrachten zoals ‘draag meer groen’ zodat je de inzichten vanuit je type praktisch kunt integreren. Jean Haner noemt dat ook wel ‘acupunctuur van de geest’.

Welk persoonlijkheidstype ben jij?

In 'De vijf elementen' vind je een uitgebreide vragenlijst om erachter te komen wat jouw persoonlijkheidstype is. De persoonlijkheidstypes worden uitgelegd. Zo heeft iemand met een waterpersoonlijkheid, bijvoorbeeld, een voorkeur voor een vloeiende manier van leven, in plaats van gestructureerd met jouw agenda in de hand. In deel twee leer je over de valkuilen van je persoonlijkheidstype en wat je daartegen kunt doen. Ben je echt vastgelopen?... Dan vind je in deel 3 een bootcamp van 5 weken om àl jouw elementen in balans te brengen.

Dit praktische boek geeft inzichten die je op zielsniveau leert integreren. Daardoor hebben de kleine veranderingen een grote impact op de rest van jouw leven.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 24,99 €

Meer info? Klik op deze link en op deze.

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?