ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Vandaag verschijnt bij AnkhHermes De Vijf Elementen van Jean Haner

Ontdek jouw persoonlijkheidstype volgens de traditionele Chinese geneeskunde.
door Tsenne Kikke - dinsdag 13 april 2021 18:34

Self-care voor jouw type met de Vijf Elementen
 
Jean Haner bestudeert al meer dan dertig jaar de spirituele principes van de Chinese geneeskunde. In dit boek ontdek je welk persoonlijkheidstype je hebt volgens de elementenleer uit de traditionele Chinese geneeskunde, en krijg je vervolgens eenvoudige opdrachten om meer in balans te komen.

De Chinese geneeskunde kent vijf elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal. Gezondheid heeft te maken met balans: als je te veel of te weinig van een element hebt, kun je daaraan werken om je beter te voelen. Jean Haner geeft je inzicht in jouw persoonlijkheidstype en biedt vervolgens tips en technieken aan om de balans te herstellen. Dit zijn concrete huiswerkopdrachten zoals ‘draag meer groen’ zodat je de inzichten vanuit je type praktisch kunt integreren. Jean Haner noemt dat ook wel ‘acupunctuur van de geest’.

Welk persoonlijkheidstype ben jij?

In 'De vijf elementen' vind je een uitgebreide vragenlijst om erachter te komen wat jouw persoonlijkheidstype is. De persoonlijkheidstypes worden uitgelegd. Zo heeft iemand met een waterpersoonlijkheid, bijvoorbeeld, een voorkeur voor een vloeiende manier van leven, in plaats van gestructureerd met jouw agenda in de hand. In deel twee leer je over de valkuilen van je persoonlijkheidstype en wat je daartegen kunt doen. Ben je echt vastgelopen?... Dan vind je in deel 3 een bootcamp van 5 weken om àl jouw elementen in balans te brengen.

Dit praktische boek geeft inzichten die je op zielsniveau leert integreren. Daardoor hebben de kleine veranderingen een grote impact op de rest van jouw leven.

De vijf elementen | Ontdek met spirituele Chinese geneeskunde je unieke persoonlijkheidstype | Jean Haner | ISBN 9789020217643 | € 24,99 | AnkhHermes.

Meer info? Klik op deze link.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht