Women don't owe you pretty

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Maatschappij

Dit boek is een internationale hit en een levendig, geïllustreerde inleiding tot het moderne feminisme. Florence Given legt de narratieven bloot die ons weerhouden van acceptatie, zelfliefde en kracht, en moedigt ons aan om dingen van tafel te vegen. Met dit boek leert iedere vrouw haar energie te beschermen. De Nederlandse editie ervan is momenteel overal verkrijgbaar.

De 21-jarige Florence Given verkoopt in haar debuutboek feminisme zoals zij het vertaald, zijnde: bevrijdend en volstrekt verrukkelijk. Ze bevestigt en verwoordt precies die punten waar je soms zo moeilijk je vinger op kunt leggen. Haar feminisme is ongetwijfeld niet het alomvattende - maar het is een uitstekende plek om te beginnen. Zo kan je als vrouw genieten van het besef dat je ervoor kunt kiezen om nooit meer hoge hakken te dragen en dat de wereld dan echt waar niet zal vergaan.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 17,50 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.

Dit boek werd ook op de frontpagina gepubliceerd.


Hoe goed vind je dit product?