Gestrikt

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Romans

Trisha heeft rijdom gekend en armoede, en ze heeft een duidelijke voorkeur voor rijkdom. Maar plotseling raakt ze niet alleen arm in materiële zin, ook haar identiteit wordt haar afgenomen. Als ze op de trap iets te dicht langs Peter Watson loopt, verwisselen haar ziel en de zijne van lichaam. Trisha wordt 'gestrikt' in het jeugdige strakke lijf van trendy Peter. Sommigen zouden dit als een verbetering kunnen zien, maar Doralee, de vriendin van Peter denkt daar heel anders over.

'Gestrikt' is een hilarische roman over geslachtsverwisseling, klasseverwisseling chaos en verwarring. Daarnaast is het een voortzetting van het levensverhaal van Fay Weldon, geboren op 22 september 1931. Net als Trisha heeft zij ook rijkdom gekend, en armoede. En ook zij is in meerdere of mindere mate 'gestrikt' geweest door mannen.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 19,90 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?