Winslow verliefd

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Romans

Het leven van de dichter Richard Winslow zit op een dood spoor. Zijn vrouw wil hem verlaten, hij drinkt te veel en hij heeft al anderhalf jaar niets geschreven dat de moeite waard is. Hij heeft het niet eens geprobeerd. Het aanbod om op de universiteit van Montana te komen doceren lijkt niet de beste uitweg, maar Winslow heeft weinig keus en vertrekt.

In Montana ontmoet hij Erika, een scherp, confronterend en zeer intelligent meisje. Langzaam ontstaat er een relatie tussen de twee, die in een stroomversnelling raakt wanneer Richard en Erika impulsief besluiten samen op reis te gaan. Reizend door Utah en Arizona krijgen ze gaandeweg een diepe band waardoor Winslow, achtervolgd door angst voor de dood, weer begint te geloven in de belofte van liefde en hoop.

- ‘Winslow verliefd is een van die zeldzame romans die zin geven aan de chaos en de gekte van het leven. Zonder in clichés te vervallen en zonder sentimenteel te worden heeft Canty een betekenisvolle Amerikaanse roman geschreven.’ - Colum McCann

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 17,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?