Callgirl

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Biografie

Nadat hij haar bankrekening heeft geplunderd, verdwijnt de vriend van Jeannette uit haar leven. Zij heeft een parttime baan als docent sociologie, maar komt nu bij lange na niet rond.

Na in andere banen te hebben gewerkt, komt ze terecht bij de callgirl-service van Peach. De eerste afspraak valt reuze mee, maar al snel komt Jeannette in aanraking met de minder leuke kanten van het vak, waarbij ze de bescherming van Peach en haar chauffeurs hard nodig heeft.

Overdag geeft Jeannette inmiddels college over de geschiedenis van de prostitutie en zo krijgt haar dagleven raakvlakken met haar nachtleven, totdat twee ingrijpende gebeurtenissen haar leven als callgirl een radicale wending geven.

De geboren Française Jeannette Angell beantwoordt vragen als: Hoe beland je in dat leven? Hoe gaat het eraan toe, en wat voor soort mensen krijg je als klant? Maar ze stelt ook de vraag wat jij zou doen als het jouw keuze was...

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 16,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd


Hoe goed vind je dit product?