Opstanding

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Thrillers en Spanning

Een meeslepend avontuur waarin wetenschap, filosofie, actie en bijbelse geschiedenis op fascinerende wijze worden gecombineerd tot een nagelbijtend spannende thriller.

Het is het Manhattan-project van de 21e eeuw: topgeleerden proberen de menselijke geest op te slaan in een computer. Het wordt het machtigste wapen ooit - of een enorme ramp. Als David Tennant de verborgen agenda van het project ontdekt, moet hij vechten voor zijn eigen leven... en voor de mensheid.

Het is een boeiend futuristisch verhaal met een zeer goed plot, gebaseerd op kwantumdenken, gekruid met een beetje Oosterse filosofie - en, wat belangrijk is: het komt geloofwaardig over. Het leest vlot en je hebt meer energie nodig om het lezen af te breken en het boek terzijde te leggen dan om gewoonweg voort te lezen. De ene pagina nodigt de volgende uit. Vooral de Dan Brown-fans zullen hiervan houden.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 19,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?