Operatie Hell Gate

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Thrillers en Spanning

Miljoenen mensen zijn in gevaar wanneer CTU (Counter Terrorist Unit) in Los Angeles ontdekt dat een terroristische groepering een aanslag op Amerikaanse bodem voorbereidt.

Special Agent Jack Bauer heeft slechts vierentwintig uur de tijd om de aanslag te voorkomen. Nog voordat hij de eerste verdachte kan verhoren, ontsnapt de terrorist en wordt Jack beschouwd als verrader en als verantwoordelijke gezien voor de dood van twee FBI agenten.

Terwijl de jacht op hem wordt geopend, probeert Jack binnen te dringen in het hart van de terroristische cel om zo achter het doelwit van de aanslag te komen. Bijna vijfduizend kilometer verwijderd van het hoofdkwartier van CTU staat Jack Bauer er in New York alleen voor, overgeleverd aan zijn eigen creativiteit en overlevingsdrang. En de tijd is bijna om…

'Operatie Hell Gate' is de eerste nieuwe episode in een reeks explosieve actiethrillers gebaseerd op de spannende en veelvuldig bekroonde tv-serie 24 (Twenty Four) met Kiefer Sutherland als Special Agent Jack Bauer.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw

Winkelprijs: 9,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd


Hoe goed vind je dit product?