De verzamelaar

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Thrillers en Spanning

"Het is de zevende nacht... Diep in mijn hart word ik banger en banger. Alleen aan de buitenkant ben ik kalm. Geen handtastelijkheden, geen seksueel gedoe. Maar zijn ogen zijn die van een gek. Grijs met een grauw verloren licht erin."

Miranda Grey is twintig jaar en studente aan de kunstacademie. Op een dinsdag belt ze vanaf de academie naar huis om te vertellen dat ze naar de film gaat. Ze zal om acht uur thuis zijn. Maar Miranda komt die avond niet thuis, en de volgende dag ook niet. Clegg, een jongeman van zeer eenvoudige afkomst, is al een paar jaar in stilte verliefd op Miranda. Hij heeft nog nooit een woord met haar durven wisselen en langzaam maar zeker verandert zijn verliefdheid in een obsessie. Hij zal Miranda in zijn bezit hebben, haar koesteren als de vlinders in zijn verzameling.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw

Winkelprijs: 15 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?