De sekte

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Thrillers en Spanning

Tim Rackley was een uitstekende US Deputy Marshall, maar zijn carrière heeft een andere wending gekregen. Hij werkt bij de beveiliging van een warenhuis wanneer Hollywood-regisseur Will Henning hem om hulp vraagt. Henning biedt hem veel geld en belooft zijn invloed uit te oefenen om Tim weer Marshall te maken. Ze hebben iets gemeenschappelijk: ze hebben beiden hun dochter verloren.

Tims dochter is vermoord dochter is opgenomen in een sekte. Uit vrije wil zal het meisje niet terugkeren, want over een vrije wil lijkt ze niet meer te beschikken. Het heeft er alle schijn van dat deze sekte haar leden brainwasht. Tim besluit Henning te helpen en hij komt al snel tot de conclusie dat er maar één manier is om Hennings dochter te redden. Maar is het mogelijk om een organisatie binnen te dringen die nieuwkomers hersenspoelt, en om daarbij het volle verstand te bewaren?

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 17,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?