Mark Rutte is lesbisch

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Maatschappij

Alles wat je zegt of doet heeft een bedoeling. Dat geldt voor politici, voor BN'ers, maar ook voor jou en mij. Nu probeer ik je bijvoorbeeld te verleiden dit boek te kopen. Volgens mijn reclamebureau moet ik schrijven: 'Raoul vertelt aan de hand van een reeks opmerkelijke onthullingen en hilarische gebeurtenissen het echte verhaal. Het verhaal dat eigenlijk achter de schermen had moeten blijven.

Hij beschrijft het allemaal met een scherp gevoel voor humor en ontziet daarbij niets of niemand. Geholpen door mensen als Johan Derksen, Matthijs van Nieuwkerk, zijn eigen vrouw en Kluun ontrafelt hij de spelletjes die we met zijn allen spelen.' Volgens mij is dit gewoon een bikkelleuk boek dat ook nog ergens over gaat. Dat vindt mijn moeder trouwens ook.

Raoul Heertje is mede-oprichter van Comedytrain en Toomler en introduceerde daarmee de stand-up comedy in Nederland. Vanaf 1995 was hij teamcaptain bij het zeer populaire en gewaardeerde tv-programma Dit was het nieuws. In 2009 had hij bij de VPRO het programma Heerlijk eerlijk Heertje en in 2010 presenteerde hij Wintergasten. Hij schreef voor Sportweek, NRC Handelsblad, Het Parool en maakte interviews voor Vrij Nederland.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw

Winkelprijs: 14,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?