Waar is het fout gegaan

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Maatschappij

Vlak voor zijn zestiende verjaardag schiet Kevin Khatchadourian in koelen bloede zeven klasgenoten, een lerares en een kantinemedewerker dood. Zijn motief: geen. Spijt of berouw van zijn daden heeft hij niet. Omdat hij minderjarig is, is zijn straf mild. Zijn moeder Eva is verbijsterd door de slachtpartij en vraagt zich constant af: waar is het fout gegaan? Ligt de fout bij haar manier van opvoeden of is Kevin zelf door en door slecht? In totale afzondering kijkt ze terug op haar verleden en dat van Kevin.

In Engeland werd Waar is het fout gegaan uitgeroepen tot Booksellers Book of the Week en won het de literaire Orange Prize.

De auteur: Lionel Shriver (1957) is journaliste en heeft zeven romans geschreven. Ze publiceert regelmatig in The Wall Street Journal, The Philadelphia Inquirer en The Economist. Lionel Shriver is de winnares van de Orange Prize 2005 (de Engelse Libris Literatuur Prijs).

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 19,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?