Belofte maakt schuld

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Thrillers en Spanning

Wanneer een jonge vermogensbeheerder op mysterieuze wijze om het leven komt, verdenkt FBI-agent John O'Hara ogenblikkelijk de verloofde van het slachtoffer. Het is namelijk niet de eerste keer dat een van Nora Sinclairs partners een plotselinge dood sterft. O'Hara krijgt de opdracht Nora's gangen na te gaan. Maar terwijl het net rond Nora zich sluit, krijgt O'Hara een meer dan gezonde belangstelling voor de bloedmooie weduwe... Met andere woorden: wanneer hij goed bezig is met haar te vangen in zijn net, lijken de gevoelens te keren, en de gevoelens voor Nora krijgen een andere opvulling. Het wordt een lopen op een vlijmscherpe snede tussen liefde en waarheid... , en blijkt ook voor hem dat er voldoende twijfels zijn en dat er mogelijkerwijze een andere dader dient gevonden te worden. En met de eigen stijl van Patterson gaan we op zoek naar de waarheid, die in dit boek wel een zeer merkwaardige wending aanneemt. Want als Nora niet de schuldige is, zijn er toch wel andere zaken die moeten leiden tot de echte dader of daders. En het is overduidelijk dat er heel wat zaken zijn die duidelijk verstopt bleven voor het onderzoek.

In zijn nieuwe, explosieve thriller Belofte maakt schuld houdt James Patterson de lezer in spanning tot aan de laatste, dodelijke kus. Een geloofwaardige plot, die je meesleept in een zeer spannend avontuur, en je niet meer loslaat tot de laatste bladzijde is omgedraaid. Patterson heeft ons weerom niet ontgoocheld. Het blijft steeds uitkijken naar het volgende werk van deze auteur, die je op een luchtige wijze een plezante plot weet te brengen. De filmrechten van deze bestseller werden dan ook direct verkocht aan Gary Fleder, de regisseur van de Grisham-verfilming Runaway Jury.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw

Winkelprijs: 15,00 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?