Cause celeb

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Boeken: Romans

Rosie Richardson werkt op de pr-afdeling van een grote uitgeverij in Londen. Haar leven vol glamour en succes begint haar echter te vervelen, en als haar begeerlijke, maar o zo egoistische vriend, televisiepresentator Oliver Marchant, haar duidelijk maakt dat ze eigenlijk niets voor hem betekent, gooit Rosie haar leven om: ze vertrekt om te gaan werken in een Afrikaans vluchtelingenkamp.

Wanneer in het kamp een catastrofale hongersnood dreigt, heeft Rosie drie weken de tijd om een Live Aid-campagne op te zetten, in de hoop de ramp onder de aandacht van de wereld te brengen. Ze roept de hulp in van haar beroemde Londense vrienden voor een liefdadigheidsshow op televisie.

In 'cause celeb' beschrijft Helen Fielding op onvergetelijke manier de precaire relatie tussen roem, eigenbelang en liefdadigheid.

Helen Fielding woont en werkt in Los Angeles. haar romans 'het dagboek van Bridget Jones', 'Bridget Jones: the edge of reason' en 'de al te grote fantasie van Oliva Joules' zijn internationale bestsellers. 'Cause Celeb' is het ideale boek voor iedereen die genoten heeft van de dagboeken én films van Bridget Jones!

 


Hoe goed vind je dit product?