Yakuzadochter

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Biografie

Als dochter van de Japanse maffiabaas groeit Shoko Tendo op in grote weelde. Maar er is ook de keerzijde: ze is uitschot, wordt gediscrimineerd, vernederd en mishandeld door haar vader. Nadat hij in de gevangenis belandt, gaat het mis: ze wordt lid van een straatbende en raakt verslaafd aan drugs, en met grote regelmaat wordt ze seksueel misbruikt door haar vaders vrienden. Na de dood van haar ouders en een mislukte zelfmoordpoging besluit Tendo radicaal met haar verleden te breken: 'Toen ik Jigoku Dayu op mijn rug liet tatoeëren, voelde ik mij bevrijd. Ik zou een nieuwe start maken, alles zou anders worden.'

Yakuzadochter is het choquerende maar ook ontroerende verhaal van een jonge vrouw die opgroeit in een van de meest gewelddadige en besloten gemeenschappen van het moderne Japan, de Yakuza.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 18,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?