Kookboek voor de kannibaal

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Romans

Deze roman is een familiekroniek, die zich uitstrekt over de hele twintigste eeuw. In 1911 openen de Italiaanse Luciano en Ludovico Cagliostro, een tweeling die twee decennia eerder vanuit Italië naar Argentinië vertrok, samen met chef-kok Massimo Lombroso een restaurant: het magische Amacén Buenos Aires. Bijna een eeuw lang zal het restaurant lekkerbekken trekken vanuit de hele wereld. Culinaire reizigers op zoek naar de smakelijkste en meest verfijnden schotels weten het restaurant te vinden.

Generatie op generatie wordt het Almacén uitgebaat, gesloten en weer voortgezet. Het zal een speelbal van de geschiedenis zijn, een ware plek waar erotiek, verraad, dictatuur en geweld samenkomen. Iedere generatie grijpt terug op de recepten die Ludivico en Luciano verzamelden. Maar met César Lombroso als eigenaar komt er niet alleen een einde aan de twintigste eeuw, maar ook aan het Almacén. Nog één keer zullen de recepten in volle glorie worden bereid.

Op een zacht vuurtje kookt Carlos Balmaceda een huiveringwekkende en meeslepende roman, een boek op de grens van goede smaak en taboe, dat door de gefascineerde lezer zal worden opgeslokt.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad!

Kwaliteit: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 17,90 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?