Gijzeling

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Thrillers en Spanning

Tijdens Jeff Talleys werk als politieonderhandelaar in Los Angeles, overleed een jonge gijzelaar. Talley, inmiddels hoofdcommissaris van politie in een klein stadje in Californië, heeft er nog altijd nachtmerries over. Nu zijn drie ogenschijlijke kleine crimineeltjes op de vlucht na een fout gelopen overval op een drankhandel, waarbij een dode viel. De drie hebben een man en zijn twee kinderen gegijzeld, en Talley moet de onderhandelingen over hun leven voeren totdat de speciale districteenheid het van hem komt overnemen.

Wat Talley en de gijzelnemers echter niet weten, is dat de gegijzelde man de boekhouder is van de plaatselijke maffiabaas, Sonny Benza. Benza zal niet schuwen om uiterst gevoelige en bezwarende informatie terug te krijgen voordat de politie het huis bestormt. En hij kent het geheim van Talley.

Uit alle macht probeert Talley niet alleen de gijzelaars te redden, maar ook zichzelf, zijn ex-vrouw en hun dochter. De tijd tikt door, ook voor de gevaarlijke psychopaat, die tussen de gijzelnemers zit, slechts angstaanjagende 14 uren.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 12,50 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?