De schepping is nog niet ten einde

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Religie

Als een belangrijke aanvulling op Werner Kellers beroemde werk ,,De bijbel heeft toch gelijk” verscheen jaren geleden in Duitsland „Die Schopfung ist noch nicht zu Ende” van Friedrich Ludwig Boschke. Het boek ontmoette veel bijval en werd in korte tijd in vijftien talen vertaald. waaronder Engels, Frans. Zweeds, Italiaans, Spaans en Nederlands. Is de schepping van de hemel, de aarde, de wateren en tenslotte van de levende wezens inderdaad zó geschied als in het boek Genesis is vermeld? Deze vraag houdt steeds weer vele mensen bezig. Boschke bouwt aan de hand van de Bijbel een veelomvattende en nauwkeurige beschrijving op over het ontstaan van het heelal, de onderdelen daarvan en van het leven. En hij komt daarbij tot de conclusie: “De Bijbel heeft ook gelijk”.

Enkele onderwerpen: Hoe oud is de aarde? – Bombardement uit het heelal – Zien waar geen licht is – Continenten op de grote vaart – De buren van onze aarde – De vloedlijn in het laboratorium – Leven, niet alleen op de aarde - Op weg naar de zevende scheppingsdag.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 21,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?