Handboek voor praktische astrologie

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Astrologie

Nicholas Campion (geboren op 4 maart 1953) is een Britse astroloog en historicus van astrologie en culturele astronomie. Hij wordt geaccepteerd als een serieuze astroloog, een winnaar van de prestigieuze Marc Edmund Jones Award in Washington voor zijn werk aan alledaagse astrologie.

Campion is universitair hoofddocent kosmologie en cultuur, directeur van het Sophia Center, hoofddocent bij het Institute of Education and Humanities en programmadirecteur van de MA-programma's in culturele astronomie en astrologie, en ecologie en spiritualiteit aan de Trinity Saint David van de University of Wales. In 2019 werd hij directeur van het Harmony Institute van de universiteit en redigeerde hij The Harmony Debates, een verzameling van tweeënveertig papers over de filosofie en praktijk van Harmony.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 29,99 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?