Regeren vanuit het duister

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > AanvanG

Geheime organisaties behoren niet tot een ver verleden, zij bestaan nog steeds. De echte vraag is hoe groot hun invloed is en hoe ze het verloop van de geschiedenis kunnen manipuleren. In 'Regeren vanuit het duister' onderzoekt Jim Marrs een groot aantal geheime organisaties, zoals katharen, jakobijnen, fascisten, de Kennedy-clan en zelfs de CIA. Hij schrijft dat de invloed van groepen als de Trilateral Commission en de Bilderberg Conferentie niet te ontkennen valt. Zo was de voormalige Amerikaanse president George Bush sr. Lid van de Trilateral Commission en van de geheime organisatie Skull and Bones. Wat voor Bush gold, geldt voor veel wereldleiders.

Jim Marrs ging terug tot de oorsprong van dit verschijnsel van geheime organisaties die vermoedelijk nog vóór de Egyptische oudheid ligt. Hij vermoedt zelfs dat er oeroude kennis eeuwenlang binnen mysteriescholen en genootschappen is doorgegeven. Marrs beschrijft de rol van geheime organisaties bij wereldschokkende gebeurtenissen, zoals de inquisitie, de Franse en de Russische Revolutie, de wereldoorlogen, Vietnam en de Golfoorlog. Dit boek schetst een verbijsterend beeld van de werkelijke macht achter de schermen.

Meer info? Klik hier.  

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 12,50 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?