Brainjoggen

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Lichaam

Het lezen van dit boek zou letterlijk en figuurlijk wel eens een ervaring om nooit te vergeten kunnen worden. We hebben allemaal in ons hoofd een systeem, het brein, voor het opnemen, opslaan en weer ophalen van informatie, dat het meest geavanceerde computersysteem verre overtreft in capaciteit, flexibiliteit en snelheid. Toch is datzelfde systeem vaak zo beperkt en werkt het zo onbetrouwbaar dat het niet eens een zevencijferig telefoonnummer lang genoeg kan onthouden om het in één keer te draaien. Hoe zit dat nu precies met ons brein? Hoe kan het aan de ene kant zo ontzettend efficiënt zijn en aan de andere kant zo hopeloos feilbaar? Hoe kunnen we zoveel mogelijk vermijden dat onze hersenen de fout ingaan? Ons brein bevat tot op hoge leeftijd een enorme flexibiliteit en een groot groeipotentieel.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: Aan de zijkant bovenaan lijkt het dat er een muisje aan heeft geknabbeld. :-) En op het eerste blanco blad heeft iemand er enkele kleine symbolen in getekend, maar voor de rest is de inhoud zo goed als nieuw!

Winkelprijs: 17,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?