Door de pijngrens

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Lichaam

In 'Door de pijngrens' beschrijft de Amerikaanse wielrenner Lance Armstrong hoe hij in 1996 werd geconfronteerd met een agressieve vorm van kanker. Tegen alle verwachtingen in bleef hij leven en bracht hij in 1999 zelfs de Tour de France op zijn naam. Lance Armstrong behaalde in 1993 zijn eerste internationale succes door als volstrekt outsider het wereldkampioenschap wielrennen op de weg te winnen. In 1996 leek er aan zijn sportieve carrière een eind te komen toen bij hem teelbalkanker werd ontdekt. Vanwege de uitzaaiingen leken zijn kansen om te overleven bijzonder klein te zijn. Armstrong besloot echter te overleven met de doelgerichtheid van de ware topsporter.
'Door de pijngrens' is het aangrijpende verslag van iemand die door een onverwoestbaar optimisme en met ongelofelijk doorzettingsvermogen zijn levensbedreigende ziekte overwint. En daarna ook nog de Tour de France op zijn naam brengt.

- Helemaal als je net als ik kanker hebt of hebt gehad erg inspirerend, maar ook voor iedereen die geinteresseerd is in Lance Armstrong, zijn strijd tegen zijn ziekte en de manier waarop hij die heeft overwonnen en daarna verscheidene zeges in de Tour de France heeft geboekt. In dit boek beschrijft Lance Armstrong zijn belevenissen en gevoelens op een fascinerende manier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 14,99 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?