De Cock en de dartele weduwe

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Romans

Kort nadat Charlotte van Hoogendoorn, een jonge weduwe van een bloedstollende schoonheid, op het bureau Warmoesstraat aangifte komt doen van stalking door haar vorige minnaar, wordt haar nieuwe verovering vermoord gevonden. Is de stalkende en jaloerse Boris van der Putten de moordenaar? Of misschien de op wraak beluste Marinus Veldhuizen? Charlotte houdt van mannen met geld, en dat die mannen tientallen jaren ouder zijn dan zij, maakt haar niet veel uit. Chantage en fraude, liefde en passie, maar vooral geld - veel geld - lijken een rol te spelen in deze zaak, die onder de hoede komt van rechercheur De Cock met ceeooceekaa. En hoewel moord altijd gruwelijk is, heft het rechercheteam tot slot bij De Cock thuis het glas op de misdaad. "Daar danken wij alles aan. Zonder de misdaad hadden wij geen emplooi."

- Appie Baantjer, een van Nederlands meest geliefde schrijvers, heeft De Cock onsterfelijk gemaakt. De succesvolle ‘De Cock’-reeks wordt voortgezet met nieuwe delen geschreven naar de scenario’s van de tv-serieBaantjer. A.C. Baantjer, de in 2010 overleden meester zelf, was altijd een groot fan van de tv-serie.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 12,99 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?