Een schitterend bedrog

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Romans

"En zo beloofde ik op mijn vijftiende, voorover op de vloer gelegen met een zwart laken over me heen en kaarsen bij mijn voeten en hoofd, terwijl mijn lippen op steen drukten en litanie in mijn oren klonken, en terwijl de priester mijn vuist open wrikte en de ring om mijn vinger liet glijden, dat ik geen andere echtgenoot zou nemen dan Christus. Ik meende het bijna. In de roes van het moment leek de gelofte op zich geen groot offer: ik was nooit intiem geweest met een man, maar ik bad wel warme chocoladedrank geproefd."

Zo begint de overweldigende historische roman 'Een schitterend bedrog'. Het verhaal voert u mee naar het kleurrijke Venetiaanse Londen van de achttiende eeuw - en beschrijft een onvergetelijke geschiedenis van liefde, bedrog, geloof en geheimen…

- Weelderige roman over een adellijke Venetiaanse en een would-be aristocraat eind achttiende eeuw. Het is een avontuur om je - literair verantwoord, jawel - compleet in te verliezen. Er is liefde, jawel, maar dit boek is daarnaast ook een moordmysterie, een spionageverhaal, een historische én een zedenroman.

Maak u dus op voor een boek vol romantiek, vuige moorden en raadselachtige geheimen in de beste Victoriaanse traditie. Lovric haalt niet het literaire niveau van Faber of Waters, maar vertelt wel een mooi en coherent verhaal.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 17,99 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?