Wat te doen als iemand sterft

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Romans

Ellies leven neemt een dramatische wending als haar grote liefde Greg omkomt bij een auto-ongeluk. Een vrouw die bij hem in de auto zat, heeft het ongeluk evenmin overleefd. Zij wordt geïdentificeerd als Milena Livingstone, maar voor Ellie en haaromgeving is zij een onbekende. Steeds meer mensen raken ervan overtuigd dat Greg en Milena een verhouding hadden. Ellie wil de waarheid weten -wie was Milena en wat is er op die noodlottige dag precies gebeurd? Haar zoektocht wordt een obsessie en hoe dichter Ellie bij de schokkende feiten komt, hoe minder mensen haar geloven, en hoe dringender de vraag wordt wat het waard is de waarheid te kennen.

De naam Nicci French staat voor het succesvolle schrijversduo en echtpaar Sean French en Nicci Gerrard. Sean French is geboren in Bristol in 1959. Hij studeerde Engelse Literatuur in Oxford in dezelfde tijd als Nicci Gerard dat ook deed. Ze kenden elkaar niet in die tijd. Nicci Gerrard werd geboren in Worcestershire in 1958. Ook zij studeerde Engelse Literatuur in Oxford. Tijdens haar eerste baan werkte ze met kinderen met emotionele problemen in Sheffield. In 1990 trouwen Sean French en Nicci Gerrard en kregen samen nog twee dochters. Behalve boeken van hen beiden, publiceren ze ook nog afzonderlijk boeken onder hun eigen naam.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 19,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?