De ontplofte aap

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Maatschappij

Er leven op dit moment ongeveer zeven miljard mensen op aarde en dat aantal neemt in rap tempo toe. Hoe is dat mogelijk en waar gaat het naar toe? Om die explosieve groei te verklaren begint Jelle Reumer met te beschrijven hoe andere plant- en diersoorten zich gedragen wanneer ze in een nieuwe omgeving terechtkomen. De mens gedraagt zich eigenlijk nauwelijks anders dan een plantje langs de A27.

In 'De ontplofte aap' wordt verteld hoe planten en dieren met hun enorme aantallen hun omgeving het leven zuur maken. Wanneer de mens zijn leefomgeving verstoort, schept hij daarmee de voorwaarden voor zijn eigen succes maar ook voor zijn ondergang. Hongersnoden, epidemieën en genocide zijn daarna de middelen waarvan de auteur zich bedient om onze aantal binnen de perken te houden. Jelle Reumers beschrijving daarvan leest als een biologische thriller.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 17,90 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?