Kostbaar bezit

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Romans

Drie verhalen, drie vrouwen. De eerste is een ontwakende puber die de macht van sensualiteit ontdekt, de tweede een ervaren jonge vrouw die instemt met een uitzichtloos huwelijk, de godsvruchtige derde kiest na haar rechtenstudie voor een huwelijk waarin ze bewust onderworpen leeft. Drie vrouwen, drie uiteenlopende schetsen van erotiek, genot en machtsspel tussen de seksen.

Naema Tahir schreef eerder de essaybundel 'Een moslima ontsluiert' (2005, Houtekiet). In dit boek verdedigt ze de stelling dat moslima’s hun seksualiteit in eigen hand moeten nemen. In 'Kostbaar bezit' is het opzet vergelijkbaar: de vrouwelijke seksualiteit etaleren, verlangens van lust beschrijven. Er wordt immers zoveel gevoeld en zoveel gedacht door vrouwen, dat te vaak onbesproken moet blijven. Alleen al daarom is dit boek de moeite waard. Daarnaast is het gewoon goed geschreven. Een boek om van te genieten!

- Naema Tahir (Groot-Brittannië, 1970) studeerde rechten te Leiden en werkte tien jaar als jurist. Ze debuteerde met de non-fictiebundel Een moslima ont sluiert (2005). Haar even vrijmoedige en sensueel geschreven erotische verhalen - debuut Kostbaar bezit (2006) baarde on - middellijk opzien bij ver schijnen en werd vele malen herdrukt. Onlangs verscheen haar roman 'Eenzaam heden', waarin een migrantenkind op originele wijze verhaalt over haar ontworteldheid. Met 'Groenkapje en de bekeerde wolf' bewijst Tahir dat ze een scherp gevoel voor humor heeft en getuigt ze wederom van een vrijgevochten geest en gedurfde pen.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 12,99 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?