Katholiek

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Religie

Dit boek is een waarachtig juweel op zichzelf!  Het is een weergave van Suzanna Ivanic'sonderzoekt naar elk aspect van de veelzijdige cultuur van het katholicisme door de eeuwen heen. Rituelen, figuren en kunstuitingen van over de hele wereld komen erin samen en brengen stilte, verwondering en verdieping. In ‘Katholiek’ van Suzanna Ivanic maak je dus kennis met de rijke beeldcultuur van het katholicisme. Een helder, beknopt en gedetailleerd naslagwerk met prachtige illustraties van kunstwerken en objecten.

Kortom: indrukwekkende schilderijen, spectaculaire architectuur, bijzondere beelden en kostbare gewaden: het katholicisme is een inspiratiebron voor veelzijdige kunst en cultuur. Van kleine Mariabeeldjes tot torenhoge kathedralen: kunst is onlosmakelijk verbonden met religie en maakt het geloof zichtbaar en tastbaar. In de eucharistie, met walmende wierook en de eeuwenlange rituelen, worden alle zintuigen bespeeld en wordt de kern van het geloof geraakt.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 39,99 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?