Hart, hoofd, ziel

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Religie

Vóór haar tragische dood in 2019 werkte Rachel Held Evans aan een boek over geloven met hart en ziel. Auteur en goede vriend Jeff Chu heeft het materiaal samengevoegd met andere niet eerder gepubliceerde artikelen tot een rijke collectie essays. 'In Hart, hoofd, ziel' laat Rachel Held Evans een bezield en theologisch licht schijnen over de vragen die vandaag de dag leven onder veel christenen, of het nu gaat om kerkgangers, twijfelaars of zoekers.

- 'Hart, hoofd, ziel' verscheen vanfaag bij Kokboekencentrum

- Een boek voor iedereen die de kwetsbaarheid van geloven wil omarmen. "Lezers zullen een uiterst menselijke stem vinden in deze bladzijden: humoristisch, oneerbieding, nieuwsgierig, wijs, vergevingsgezind en niet-oordelend." - The Washington Post

- Rachel Held Evans (1981-2019) was en is nog steeds een van de populairste christelijke auteurs in de Verenigde Staten en een invloedrijke stem onder progressieve christenen. In april 2019 werd ze in het ziekenhuis opgenomen vanwege allergische reacties op antibiotica die ze kreeg in verband met een infectie. Ze overleed op 4 mei 2019 aan de gevolgen van deze allergische reacties. Met haar man Dan  Evans had ze twee kinderen.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 19,99 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?