Engelenlust

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Thrillers en Spanning

De auteur neemt je mee voor een wandeling door het leven van een necrofiel. Vanaf de vroege jeugd, via de schooltijd naar de jong-volwassenheid waar de wellustige praktijken tot ontwikkeling komen, om te eindigen in een ter beschikking stellen van zijn eigen lichaam.

Het verhaal is volledig geschreven vanuit het hoofdpersonage door middel van een brief waarin hij zijn memoires overdraagt aan RavenGirl, een medestander van zijn liefde voor de doden aan wie hij zijn lichaam toevertrouwd na zijn overlijden.

De auteur hanteert een schitterende schrijfstijl in dit verhaal van hoogstaande kwaliteit. Deze schrijfstijl geeft het niet alledaagse, duistere onderwerp van necrofilie een bepaalde schoonheid mee. Al is het nog steeds heftig om over dit onderwerp te lezen. Het boek is daarom ook niet aan te raden aan lezers met een tere ziel.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 21,99 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?