Waarom we de wereld niet rond kunnen krijgen

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Maatschappij

edereen kent de situatie waarin je probeert consequent te zijn, maar tevergeefs. Frank Meester laat zien waarom dat ook niet anders kan. Er is altijd iets wat aan onze principes ontsnapt, hoe we ons best ook doen.

Frank Meester lanceert daarom in dit boek een nieuwe filosofische stroming, namelijk: het inconsequentalisme. Op humoristische én serieuze wijze bouwt hij deze stroming op rondom het idee dat een consistent of consequent verhaal vertellen over het leven niet mogelijk is.

'Waarom we de wereld niet rond kunnen krijgen' is een filosofisch zelfhulpboek dat je helpt om met meer lichtheid in het leven te staan. Voor iedereen die het leven serieus neemt, maar niet té serieus.

‘Een aanstekelijk pleidooi om de al te strakke regie die we over ons leven willen voeren los te laten’ – Abdelkader Benali

- Frank Meester (1970) is filosoof, schrijver en muzikant. Hij publiceert regelmatig in Filosofie Magazine en de Volkskrant. Bij uitgeverij L.J. Veen verscheen eerder zijn boek 'Zie mij. Filosofie van de ijdelheid'. Samen met toenmalig Denker des Vaderlands Marli Huijer schreef Meester 'Goudmijn van het denken'. Het kinderboek 'Hoe voed ik mijn ouders' op dat hij samen met Stine Jensen schreef werd bekroond met een Vlag en wimpel van de Griffeljury.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 20,99 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?