Trauma: de verborgen epidemie

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Psychologie

Volgens mij is  'Trauma: de verborgen epidemie' een waardevolle aanvulling op 'Hongerige geesten, de psychologie van verslaving' van Gabor Maté. Zo konden we lezen dat verslaving - in welke vorm dan ook - het gevolg is van een psychische en spirituele leegte. Trauma, soms van generatie op generatie doorgegeven, speelt daarbij een grote rol. De meeste trauma’s lopen we op in onze jeugd, met alle gevolgen van dien op latere leeftijd: sociaal isolement en eenzaamheid, stress, angst en uiteindelijk dus die verslavende afhankelijkheid.  

Trauma’s vormen een van de minst begrepen ziektes van onze tijd. Veel onverklaarbare klachten zijn volgens Paul Conti terug te voeren op een trauma. Het is een ziekte met zware, maar niet altijd zichtbare effecten op lichaam en geest. Ook is een trauma overdraagbaar binnen families, generaties en bevolkingsgroepen. Conti biedt een diepgaande analyse, gecombineerd met praktijkvoorbeelden en praktische stappen om de gevolgen van trauma’s te verlichten en verdere traumatisering te voorkomen.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 20 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?